Fredagsmat på en torsdag
Imorgon är jag ledig från jobbet och inledde min långhelg med 6 km lång joggingtur. Sedan över till lite matlagning, och idag stod det enchiladas på menyn.


Och in i ugnen!

Woala! Färdigt, serveras med gräddfil och en god sallad.
Malins Enchiladas ca 7 st
3 kycklingfiléer
1 burk champinjoner
1 burk créme fraiche paprika/chili
200 gram philadelphiaost
Citronpeppar
Salt
Paprikapulver
Spiskummin
Ost
Mjuka tortillabröd (små)
Tacosås
Dela kycklingen i små bitar och stek tillsammans med champinjonerna i en stekpanna. Krydda med paprikapulver, citronpeppar, salt och spiskummin. Häll i créme fraiche och Philadelphiaost och rör runt. Låt puttra några minuter och fyll sen tortillabröden med fyllningen. Lägg i en ugnssäker form och bred på tacosås och lägg på ost. Gratinera i ugnen tills osten smält.


Och in i ugnen!

Woala! Färdigt, serveras med gräddfil och en god sallad.